Förlåt!

Förlåt om jag är dålig på att uppdatera om emil, idag har han skitsnygga kallingar :]

THERE'S SOMETHING ABOUT YOU, I CAN'T EXPLAIN

En kopp kaffe + en cigg i morgonsolen och ett strålande humör, dagen kunde väl inte börja bättre. För tillfället har jag så mycket energi att jag har valt att cykla till skolan. JA, kära vänner, ni läste rätt. Den som förstör mitt humör idag kommer inte må bra när jag är färdig med denne. Det kan jag lova.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och njuta av mitt underbara humör:) PUSS

DON'T TAKE LIFE TOO SERIOUS, YOU'LL NEVER ESCAPE FROM IT ALIVE ANYWAY

Att jag varit vaken hela natten och ändå är pigg är ett mirakel. Att jag inte förstår hur fan jag ska kunna ladda in bilder från mobiler till datorn kan kallas otekniskt och att jag just nu ser ut som sju svåra år är bara hemskt. Att jag sedan ska pallra mig till skolan i detta skick kan kallas idiotiskt.

.




ATT VARA ARG

Next up:
• Städa
• Tvätta
• Duscha
• Dricka mängder med kaffe
• Skolan

BECAUSE YOU SUCK.

Pontus: in på msn nu det är viktigt!!!!
en sekund senare
Pontus: MSN!!!!

Skyndade då upp för att hämta internetgrejen för att logga in på msn. När jag väl fått igång allt skickar han denna bilden och kommer med kommentaren "Jag ser fan inte kry ut"


Jag stressade alltså i sinne för att få denhär bilden. Värt? NEJ.
Jävla pontus.

DIG ÄR ALLT JAG SER, DU LYSER I ALLMÄNHET.

Dagen som skulle bestå av pluggm0de på skolan blev istället en dag med c1551, Buss till henne > bil till stan för att inse att jag glömt bankkortet hemma > åka till mig för att hämta kortet  > inse att jag har noll cash > ringa pappa och låna pengar > ta ut pengar ÄNTLIGEN > mat på krysset.

Efter det var jag världens bästa vän och köpte snus och körde homedelivery till daniel och när vi lämnat av det drog jag och cissi till henne för att se film. Tog inte länge innan vi satt i bilen påväg till mig igen för att hämta min telefon. Blev inte mycket till film innan jag fick skjuts hem för att parkera i sängen där jag har legat hela dagen. Nu ska jag återta mitt sofmooodeeeee PUSS

SO HOW COME WHEN I REACH OUT MY FINGERS, IT FEELS LIKE MORE THAN DISTANCE BETWEEN US?


I ONCE HAD A DREAM, IT GOT LOST IN MY CONFUSION.

Nu blir det att säga god natt till omvärlden för att krama kudden. Imorgon ringer väckaren 08.30 (läs 09.30 = stressa till bussen) och psykologi får stå för första lektionen. Är inte alls lika roligt som det låter, och det kan väl inte låta så jävla roligt?

Nu ska kudden kramas. PUSS

THERE'S SOMETHING ABOUT YOU THAT'S DRIVIN' ME CRAZY


Hjärtat (ála katerina)

Jag tror att jag är överarbetad efter allt teoripluggande idag.
Resultat:
En panikslagen hanna med gråten i halsen för att hennes dator slutat fungera.
Anledning: Utdragen strömkabel.


Jag tror att jag lägger ner teoriplugget för ikväll och satsar på att gå all in imorgon.
Med teoriplugget alltså. Fest-fri helg, NICE!!

AFTER MIDNIGHT WE'RE OUT OF CONTROLL


Missat lektionen med information om nationella: CHECK!


Kom till skolan senare än jag borde,fick information om londonresan. Att jag ska dela rum med riktigt fina människor kommer göra att resan kommer bli som en fest (utan alkohol, fuck thoren) och jag längtar faktiskt. Lite felplanering och ett besök på körskolan har också ingått i dagens händelser. Att jag sedan fick skjuts hem var guld värt. Jag HATAR att åka buss, det är på tiden att jag tar körkortet.

Resten av kvällen har spenderats framför ratten och med näsan i teoriboken. Har även bokat ett möte med fina cissi som ska hjälpa mig att plugga teori (Oj vad det lät som att hon var typ en lärare eller något) Så på söndag kommer jag förmodligen avlida av en hjärnutbränning av allt pluggande. Nu vart detta inlägg längre än det borde så.. nu ska jag ladda hem serier och njuta av en ledig stund fri från teoriplugg. PUSS

WIR BRAUCHEN BASS


Att återigen sitta på sin broders rum
för att få internet är väl inte okej. Någonting annat som inte är okej är att jag fick världens jävla rädsla för att någon skulle komma in hit och döda mig helt plötsligt. Helt normalt va? Nä jag tänkte väl det. Dränker mina tankar i musik just nu, i väntan på nyaste big brother som kommer tittas på innan det blir dags för ännu en träff med john blund. PUSS

TURKMUSIK&DANSBANDSLÅTAR. PINSAM KOMBINATION.


Världens segaste dator + världens segaste internet.
Ingen bra kombination! Min vanliga dator glömdes på skolan idag och det är bara att be till gudarna att ingen har snott den. Älskade minne, varför sviker du mig? Idag har jag även hunnit med en körlektion och nu är teoriprov och uppkörning bokade. Känn stressen. Kvällen har alltså spenderats framför körkortsboken, utom när jag tog en liten paus och for ut och åkte runt med jocke kimme och erik. Dom vägrade spela annat än dansband och turkmusik, gissa vem som satt ihoptryckt där bak för att gömma ansiktet inför folket i stan. Goa gubbar dedär. Nu ska jag än en gång dyka ner i körkortsboken i väntan på att big brother ska ladda klart. PUSS

IT GOES ROUND AND ROUND

Att jag just råkade klia mig själv i ögat efter att ha hållt i en snus och att mitt öga nu svider mer än någonsin kan vara typ det klantigaste jag har gjort...idag(klockan är ju trots allt bara halv ett) Just nu sitter jag och funderar om mitt internet är cp eller om TPB inte fungerar för någon, och det gör mig irriterad. Att det inte funkar alltså. Jag vill se big brother. Var väl typ allt jag hade att säga. ÅÅÅnej justja, sitter just nu på min brors rumsgolv och har sjukt ont i både nacke och rygg, men vad gör man inte för att ha internet, även om det är segare än fan.

YOU WERE BORN AN ORIGINAL. DONT DIE A COPY.


Jag kände mig ovanligt ambitiös när jag satt på skolan även om jag inte hade en ända lektion på hela dagen. Eller så var jag bara korkad, kan inte riktigt bestämma mig. Att jag sedan briljerade genom att köra fader till maxi för att köpa fika ska vi inte prata om (okej, två motorstopp och ovanligt hackig körning, men hey, vi lever iallafall) Har även tvättat och städat lite smått idag. GUD ändå så duktig jag har varit. Detta firar jag med hockeymys framför tvn med mamma, pappa, farfar & hans b-rud. PUSS

KARMA IS ONLY A BITCH IF YOU ARE.

Efter att ha facbookstalkat mig själv och gått tillbaka till i januari i min logg så insåg jag att jag borde skaffa ett liv. Har dessutom suttit i flera timmar och väntat på att BB ska laddas klart. Bra jobbat där. Kan även passa på att tacka alla sköna människor för lördagen, även om den slutade kaosartat så hade jag riktigt kul. Har även kommit på att jag ska försöka lägga alkoholen på sidan ett tag. Jag har inte rååd. Så någon vänlig själ kan ge mig någonting att sysselsätta mig med på helgerna, eller pengar. Pengar går också bra.

Ligger nu i min säng och är lite besviken på min pojkvän som är nååågra timmar för sent. JOHN BLUND VARS ÄR DU? Funderar på att breaka up.

THERE YOU GO

Bakismode, tacos till middag och saft+is har hävts. Ligger i sängen och slötittar på hockeyn samtidigt som jag iprincip kan prata med min mage.JAG ÄR HUNGRIG.MAT.NU.

.


YES

Säger adjö till min lever, ikväll ska det hävas öl! Hoppas att kvällen får finare vändning än gårdagen och nu hälsar jag mr plattång och herr smink som får stå för styrandet av utseendet! PUSS

STYYYYRT

Gårkvällen var fin. Och konstig. Mollys blev av med underbara människor, shotar, för mycket alkohol, lura en kille att jag var lesbisk (vilket resulterade i "NEJ jag lovar, hon smakade bara, vi snackar bara, eh,... vi har inte gjort något.. jag lovar) rökrum, för mycket prat och för lite dans, agera wingman och åka bil lite smått olagligt. Ikväll kör jag och emilia igen förhoppningsvis, alkoholen finns ej men vi styr ändå. P-arty B-rudar, TJA!

Nu ska jag än en gång hoppa in i duschen och försöka styra upp min dagen-efter-look!PUSS

IM CAUGHT IN BETWEEN


Dagen har varit lite speciell, försov mig först - Började egentligen 10.00 men vaknade en timma senare, skulle skynda mig så att jag hann med 11.15bussen men nej, den missade jag. Tog kvart i tolvan och skyndade mig till skolan för att märka att våran lektion inte började förens 13.40 - BRA PLANERAT. Blev iallafall att luncha med finaste marielle för att sedan sjunka ner i sofforna och samtala med fina människor.

Sista lektionen kan som isabelle säger sammanfattas med ett ord : FLUM! Vattenshotartävling (JAG VANN, TACK FÖR APPLÅDERNA) outspädd saft, "Jag vill ta kort med dig hanna du är kär!", påpekanden om att jag vore lagt åt andra hållet (tack rita..), skratt i mängder och allmän okontrollation (finns det ett sånt ord?)

På bussen hem hade jag sällskap av finaste elin som gjorde resan roligare. Nu ska jag hoppa in i duschen och styra mitt utseende, om det går.PUSS

IKVÄLL?

Klackarna i taket - Mollys?
Softa - Bil?
Chilldricka - Hemmafest?

Många frågetecken om kvällen. Hoppas på det bästa iallafall!

min gud♥



Jag älskar dig hjärtat:)


VARFÖR ÄR EMIL SÅ JÄVLA BRA?

Jag måste bara få berätta för er om emil lidén, han är så jävla kung! Finns seriöst ingenting dåligt att säga om grabben, han är bara bra rakt igenom. Dessutom har han snygga kläder. NICE

(Ja, det är jag som har skrivit detta inlägg, även om det var mer eller mindre frivilligt)


VILL HA

GALNA FESTER.GODA DRINKAR.KVÄLLSSOL PÅ BRYGGOR.MYGGOR.GRÄS MELLAN TÅRNA.FÅGLAR SOM STÖR.CIGARETTER I VÄRMEN.TUNNA KLÄDER.JEANSSHORTS.SANDALER.SOLBRÄNNA.CYKELTURER.MYS VID ÄLVEN.MIDSOMMAR.STADSFESTEN.PEACE&LOVE.SOMMARJOBB.EN KALL ÖL BARA FÖR ATT.MYS&BAD I STUGAN.

Tycker att det är hög tid för sommaren att träda in.

SAKNAR DIG FAST DU STÅR HÄR MITT FRAMFÖR MIG.

.

WHY DO THIS HAVE TO BE SO FUCKIN' HARD?

Tankeställare.

-

Sitter just nu och halvdunkar G6 med en viss miss (mr? Med tanke på hennes kommentar "FAN MIN KUK ÄR MINI JUST NU" Så vet jag inte längre vad jag ska tro) lundberg på golvet. Kvällen har hittils bestått av isvatten med citron ♥ Big brother, skitsnack och en rök med grannen. Nu ska vi softa lika mycket som alltid, samt fantisera över hur kul det skulle vara om livet var annorlunda. PUSS

.


CAN YOU HEAR ME? I WANT YOU NEAR ME.

Dagen som skulle bli så jävla soft blev mer osoft än jag trodde. Blev att stressa till skolan, stressa på lektionen, stressa och köpa lunch, stressa till körlektionen, stressa till stan och stressa till bilen hem. Soft dag gone stressig så att säga. Jävla stress. Lämna mig ifred.

Tack jocke som skjutsade hem mig förresten!


That warm feeling, it sure is wonderful.

SKÖNT



SKÖN...T!!
- Skola 12.40-13-20
- Körlektion 13.30-14.30
- Hem och sova

Helt ok torsdag, förhoppningsvis!

I DON'T GOT THIS FIGURED OUT, BUT IT WILL BE OKAY IN THE END. I HOPE.


Hittade en riktigt ny bild på mina bruttor!

Gårkvällen spenderades med madde. Serier, kaos och tårar fick stå för våran kväll, men även öppna armar, mer tårar och mys med katter. Tack♥ Imorse var det riktigt svårt för båda oss att slita oss från sängen.

När jag väl pallrat mig upp, tagit bussen till stan och anlänt på skolan klockan 08.15 märker jag att jag inte börjar förens 11.00, sen när jag skulle gå ut och röka brände jag mig på handen, samtidigt som jag fick tusen ton rök i ögat så tårarna sprutade typ. Efter det var jag redan less på livet men ska det vända? nej såklart inte. Skulle och köpa snus men då hade de inte öppnat på karamelltåget, till råga på allt fick jag ta 20 kr från kortet för att betala på ica eftersom att det var betydligt mycket dyrare där. Dumma liv.

Dock har detta, trots allt, varit en av de trevligaste dagarna på skolan. Jag citerar från elins blogg

"På engelska lektionen:
Rita - "Why do you think the japanese act so calm despite everything that's going on?"
Hanna - "Because they are busy taking photos."!

Nu ska jag invänta poppe för att ta mig ut ur detta hus. Även om det bara är för ett tag.

PUSS

SKRIVER FRÅN MOBILEN

Ligger hos madde nu, har varit massa strul ikväll och därför blev det så att jag sov här. Imorgon kommer det bli tufft att ta sig upp för att gå till skolan, men jag får kriga med det ändå. Ps. Jag är röksugen.

OM JAG HADE FÅTT BESTÄMMA....

...Hade jag inte haft kontakt med dig.
...Hade det varit gratis att dra utomlands.
...Hade det funnits internet överallt, utan kostnad.
...Hade jag bott i USA.
...Skulle det inte finnas något som hette baksmälla.
...Skulle jag redan haft körkort.
...Skulle jag vara lycklig hela tiden.
...Skulle Joel kinnaman stå utanför mitt hus och välkomna mig med öppna armar.

Undra varför jag inte får bestämma..

-


Just nu sitter jag fast med världens segaste internet. För att bevisa det kan jag berätta att jag laddar hem big brother och det är 9 timmar kvar innan det är klart. Förhoppningsvis får jag besök av madde ikväll så att jag slipper bli irriterad på att internet är segare än mig dagen efter en rejäl fylla. Nu ska jag fortsätta se scrubs och vänta på att BB laddas klart!
PEYS

I WISH I KNEW HOW TO MAKE YOU WANNA BE WITH ME FOREVER.


Dulli chey......

Att tvn har varit min bästa vän den senaste veckan
beror på att mitt internet har varit ur funktion. Under denna vecka har jag hunnit med onsdagsfest med fina människor, bilåkning, häng med fina vänner och onödigt mycket snusande för att kompensera det ickefungernade internet.

I söndags såg jag och två söta brudar vid namn sofia och cissi bio. Black swan blev det, och tro mig när jag säger att man blev totalt mindfucked av den filmen. Tack marwen som bjöd oss!

Efter filmen skjutsade jag och cissi hem sofia, sen när vi passerade mitt hus kläckte cissi ur sig "du...hanna.. tror du att jag kan..typ.. sova hos dig inatt?.." Svaret var ett lättat "JA SNÄLLA" - Filmen var läskig med andra ord.

Vi såg film och snackade till någon gång och dagen efter dissade jag skolan. Vi drog dock in till stan för att käka och jag hade körlektion. Efter det däckade jag i min säng och fick sms av poppe "vad gör du?" Vi konstaterade att båda gjorde ungefär samma sak - Ingenting.

En snabb promenad till ica för att inhandla cigaretter fick förse måndagskvällen med någonting att göra. Dock hann vi inte innan de stängde, tur att jag har världens bästa vän som kom och hämtade oss, skjutsade oss till statoil för att köpa cigg, sen hem igen.

Eftersom att jag vart sjukt slut av att gå så snabbt (OJ vilken kondis jag har) så gick jag hem, såg lite tv, och däckade i sängen rätt snabbt.

Skolan var bara att glömma idag också, när jag inte riktigt mådde helt hundra imorse. Imorgon ska jag dock kriga mig iväg till skolan, hoppas jag!

Långt inlägg.SRY!

LETS KEEP THE DRAMA DOWN TO THE MINIMUM


Blev att möta upp elin och isa på stan för att fixa pass och dricka. Blev en subwayrunda för dom medans jag satt och dreglade över deras mat iprincip. Fresh chey. Ikväll blir med mysdricka med några fina vänner, sen får vi se vars kvällen bär oss. Älskade lov, du tär på mig.

How can I be mad at you when I'm the one to blame.

BRAND NEW DAY

Göra mig klar> gå ner till stan> möta upp cissi> fixa pass!

JAG TAPPADE KONTROLLEN FÖR LÄNGESEN (KLAGO/EMOINLÄGG)

(Drunknar i ångest ikväll. Måste hitta på någonting snart, fly till en annan stad i några dagar eller någonting. Står inte ut med att sitta fast i skellefteå, så jävla värdelös stad. Värdelösa människor finns det här också. Kanske inte värdelösa, men mer eller mindre hopplösa. Hopplösa och tragiska. Staden är hopplös och tragisk. Jag är hopplös och tragisk som klagar på skellefteå, men inte gör någonting åt saken. Om ni inte hör på mig på ett tag kanske jag har flytt från mitt hem, till ett annat ställe där det faktiskt händer saker så att man slipper ligga hemma själv om kvällarna och trassla in sig i tankar på vad som kunde ha varit, vad som ska ske och vad som har skett.

Jag har trasslat in mig allt för djupt. Hur går man vidare från att vara borttappad? någon som kan svara mig?
Behöver svar.)


Ikväll har jag iallafall varit på hockey med cissi och kent. Tur att jag har fina vänner som räddar mig från allt när jag behöver det. Nu ska jag se film och tänka på annat, slippa tankarna kanske?
PUSS

STARS ARE BLIND.

Gårkvällen bjöd på färgning av hår, skitsnack, tv, och mys på hög nivå med underbara madde! När hon hade farit hem fick jag världens äckligaste jävla ångest, vet inte varför. Tur att jag har världens bästa vänner och att en av dom kom och hämtade mig direkt jag frågade. Tack cissi! Vi åkte runt ett tag innan vi åkte hem till henne där vi gick och la oss hyfsat tidigt.

Hela natten har jag dock varit vaken på grund av cissis jävla kisse som har hoppat på mitt huvud, och varit allmänt störd. Nu kom jag just hem, ska ta igen de timmarna katten höll mig vaken. PUSS

NEVER GIVE UP YOUR DREAMS, YOU GONNA GET THERE SOME DAY

NY BLOGGDESIGN.
Tryck f5 om du inte ser den.

TELL THE WORLD THAT I'M COMIN' COME


Gårkvällen var en av de bästa på länge, det som såg ut att bli en vanlig tråkig "sitta-hemma-och-se-film-dag" slutade med vin, sms roulette, snack i mängder, jag har aldrig och något tjejspel med min underbara vän isabelle. Efter ett tag fick vi även hämtning av en viss pajk och vi for ut och åkte. Hjärtat satt uppe i halsgropen och jag höll i handtaget med ett krampartat grepp. Med andra ord: FAN va rädd jag var.

Nu ska jag umgås med fina madde & ett tag med cissi också:$
PUSS

IDIOTI.

Skev stad med skeva människor. Känslan som har trängt sig in i mitt liv går inte att förklara, jag har aldrig upplevt den förr. Det är läskigt, med känslan alltså. Hoppades att det skulle återgå till det normala, men det har det inte gjort än så jag har tappat hoppet. Äckliga dag i äckliga stad. Hoppas den går fort.

GÅRKVÄLLEN

Som jag har skrivit nu tusen gånger så började gårdagen med förfest med fina människor hos towa "jag har aldrig" och prat fick stå för underhållningen. Fick sedan skjuts till innervik där vi firade sanna! dans, prat, goda drinkar, "du häller ölen fel" och prat med nya människor var helt underbart. Efter att ha blivit less och velat fara på mollys fick jag och tusse skjuts in till stan, skulle egentligen på mollys men det var så förbannat lång kö att vi började vandra mot olles. På vägen hann jag även med att halka så att jag slog sönder knät.

Olles bjöd på fint folk som man inte har träffat på länge, sen råkade jag bli utslängd, men det är en annan femma hihihi. Åkte och hämtade upp erik poppe och.. nån? och skjutsade dom till stan, åkte sen runt ett tag med erik janki och nils. Åkte sedan förbi poppe och umgicks med pojkarna innan jag landade på hemmaplan.

Idag vaknade jag obakis och utvilad, kunde inte kännas bättre!! Jag och emmy styrde sedan bakismat från subway, vilket inte kunde vara bättre! Nu har jag nyss ätit middag, ska börja fixa och sedan väntas emmy, vi ska styra våra utséenden, ikväll vankas fest numero DOS

EVERYBODY DANCE!



Snart drar jag iväg till sötaste towa för middag och förfest, sedan drar vi till innervik och efter det blir det mollys för hela slanten! PUSS

LETS HAVE A TOAST FOR THE DOUCHEBAGS, LETS HAVE A TOAST FOR THE ASSHOLES

Dagens skolarbete är avklarat och det kunde inte kännas skönare att säga: SPORTLOV!!! Nu väntar duschen och lite fix, ikväll firas sanna som fyller 18 på måndag. HA EN BRA KVÄLL, KYSS

THE BEST THINGS IN LIFE DON'T COME EASY


Imorse ringde jag cissi för att fråga om hon skulle med och käka på stan och jag möttes av "Gå ut nu, jag är hos dig på en min" UNDERBART! Frasses fick leverera lunchen idag. Måste.sluta.äta.onyttigt.

Vi fick backup av nina och begav oss hem till henne där jag stannade och snackade med henne ett tag innan min kusin kom och rövade bort henne till hemavan där hon ska spendera de nästkommande två månaderna.

Promenad nummer 1 blev senare hem till mig där jag landade i sängen för att se big brother. Fick ett samtal av towa som tyckte att jag skulle komma och käka med henne, sagt och gjort, några minuter senare stod jag utanför hennes dörr och vi vandrade mot tre kronor där hon åt och vi babblade.

Vi gick hem till henne där jag mellanlandade för att sedan börja mig på promenad nummer 2 (fan va hurtig jag har varit idag) Även då gick jag hem.
(Tycker att jag förtjänar en eloge, som faktiskt trotsade latmasken inom mig och använde benen)

Nu har jag bäddat ner mig i sängen för att se ännu ett avsnitt av big brother innan jag ska dejta john blund. Snälla john, låt bli att ta med mardrömmar inatt.

SLEEP TIGHT.

ARGA LAPPAR


Denna lapp låg i lådan i mammas toa, den lådan är näst intill omöjlig att stänga och jag hade i all hast råkat lämna den öppen. Mamma vart väl inte nöjdast i världen, att döma av att hon skriver i caps och använder sig av tusen frågetecken.

TOPP 5 KONSTIGASTE DRÖMMAR NYSS.

DRÖM 1:
Jag och cissi började prata med två tolvåriga tjejer som rökte
Cissis celica blev till tomtens släde
R blev konstig och trodde att jag var någon annan efter att han slog i huvudet
Polisen var efter jag och cissi

DRÖM 2:

Jag cissi och sofia var i hemavan med towa och sanna
Någon random ville att vi skulle gå in och köpa alkohol
Jag kommer då på att om jag tänker på någonting och knäpper med fingrarna får jag som jag vill
Jag fixade på det sättet gratis grejer, snyggare kropp och utséende och att en dude blev kär i mig.

Sen vaknade jag av att mamma ringde och klagade på mig. Dessa två var två av de absoluuuut knäppaste drömmarna jag har haft i hela mitt liv. De som känner mig vet om att jag kan ha riktigt fucked up drömmar också. Drömmarna var inte bara konstiga på grund av innehållet i dem, utan också av känslan jag hade när jag drömde dem, jag levde i en drömvärld.

Nu ska jag vakna upp från chocken och inse att jag lever i en värld där jag får städa mitt egna rum och tvätta mina egna kläder, sen ska jag också göra det. PUSS

I WAS BORN THIS WAY

IDAG:
Lunch @ subway med ks och emil
Edda med marre, killerpass!

NU:
Se klart 112 på liv och död
Powernap på 20 min (känner på mig att det kan bli längre)
Tvätta & städa som en galning


JAG VILL BARA SKRIKA TILLS JAG TAPPAR ANDAN.

Att jag var dödligt trött i morse berodde dels på att jag duschade lite längre än jag borde, och dels för att jag inte för allt i hela världen kunde locka john blund till mig. Detta resulterar i att jag sitter på skolan som ett tard och stirrar ut i väggen. Har också kombinerat mina sockar dåligt idag, skrattar lite åt mig själv.

Nu ska jag slagga i soffan tills jag får tag på marre, idag ska vi på edda och bada, kunde inte längta mer!!!! BAZINGA.

IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE


En fin kväll som har spenderats med fina personer har passerat. Fick först besök av lisa och vi satt och babblade på, drack onödigt mycket saft (okej, JAG drack onödigt mycket saft) sen var jag ut och kollade på detta omtalade norrsken.

Senare kom cissi och hämtade upp mig, och det som var kvar av kvällen spenderade jag med henne och kalle. Väl hos cissi åt jag onödigt många snickerskakor. THIS HAS GOT TO END.

Nu ska jag iallafall duscha och sen sova, som jag borde ha gjort för längesen. PUSS

JUST NU HAR JAG EN FÖRBANNAD LUST ATT BRÄNNA UPP ALLT SOM HAR MED KÖRKORTSBÖCKER ATT GÖRA.

Jag hatar teori. Jag hatar teori. Jag hatar teori. Jag hatar teori. Jag hatar teori.

RIPASSA


"Hej vad gör du?"

"Nää ingenting, dudå?"
"Bra, kom ut, jag är utanför dig, vi ska och fika"

Älskade samtal från cecilia som räddade mig från att ruttna sönder hemma idag. Vi åkte till stigs och drack kaffe och myste på och sedan drog vi även en runda på stan. Att jag tänkte att jag inte skulle köpa något resulterade i en H&Mpåse med innehåll för 280 kronor. Bra jobb med att hålla ekonomin i behåll hanna, verkligen.

Fick just skjuts hem, jag ska strax ta min efterlängtade powernap.
Men först 112 på liv och död!
PUSS

2010-03-01


Thanks for letting me go.

Första mars, redan? Känns som att två månader har flugit förbi medans jag har legat i koma eller någonting liknande. Att det nyss kändes som att det var nyårsafton känns lite läskigt faktiskt. Som att jag bara har skippat två månader av mitt liv bara. Borta. Samtidigt känns det som en lättnad för då vet jag att sommaren närmar sig, och det kunde inte vara mer behövligt.

RSS 2.0