I KNOW YOU'RE COMING BACK DOWN

Gårkvällen bestod av spökhusletande, bil som spydde glödande metallbitar, padda i väskan (tack sebbe♥..), för många cigarettpauser, avloppsvatten (HAHAHHAHAA) och prat i mängder med fina människor! Idag var jag ledig från skolan, frihet! så jag ska snart pallra mig ut och gå eller någonting som jag kan sysselsätta mig med.

Valborgs imorgon förresten och jag har fortfarande inga planer. Bra styrt hanna.

I DREAM BECAUSE THERE IS NO OTHER WAY I COULD SEE IT HAPPEN


Eftersom att vi inte hittade det sista spökhuset förra gången
så agerar vi spökhusjägare ikväll igen.
Jag är redan rädd.
Feg? Jag? Aldrig.

THE MELODY STICK TO YOUR BRAIN LIKE GLUE.


Skoldagen avklarad, nationella : check! Skönt kallas det. Efter skolan har det även hunnits med en kopp kaffe och prat hos sofia och nu ska jag hoppa in i duschen innan hämtning av moder blir av. TJING!

THERE GOES MY HERO, WATCH HIM AS HE GOES


Skolan blev inte av idag, utan det blev att softa på hemmaplan tills jag fick ett samtal från en viss granne som ville ha skjuts. Hämtade poppe, kimme och tim och for på alla möjliga olika ställen innan jag (äntligen) fick släppa av dom höhö! har även skjutsat de två förstnämnda grapparna på ica. GUUUU så snäll jag är! (toffel?)


Pappa fick senare ett samtal av min farbror som bad om skjuts så poppe och jag agerade chaffisar och skjutsade hem micke och hans vän. Nu har jag äntligen kommit hem, sitter och slökollar på southpark och ska snart skalla kudden, imorgon vankas nationella. GREAT.

GOODNIGHT.

TISDAGS


Eftersom att jag var ledig kunde jag softa hela dagen. drog på stan ett tag, studentbiljett:CHECK! och åkte sedan ut och körde med katta och amanda, vi hämtade upp karro och jag skjutsade hem dom. Hämtade sedan upp madde för att handla lite mat (vuxenpoäng!) drog hem till mig och körde smsroulette ett tag innan vi var hurtiga nog att dra på 360 och gymma!

Hann just och pass hem och duscha innan jag vart tvungen att stressa till benne för att hämta upp honom, toni, emelie och simon för att sedan haka på emil, salander, filip och bosse (?), för att fara och leta spökhus. toni körde och nojade sönder för polisen eftersom att han nån timme tidigare dragit på sig en dryg böter för fortkörning mehehe... En spöknalle, en uppskrämd hanna och en fin men läskig upplevelse senare började vi köra hem och jag hade förbannat svårt att sova kan jag lova!

MÅNDAGS


Vaknade upp överlycklig efter att ha fått spenderat första natten i min egna säng efter några dagar i en osovbar säng i harrok. Dagen började med att jag drog till byske och hämtade upp emilia och lisa för att åka till hamn för att äta glass på alba, vi fick sällskap av erik jonsson.

Vi drog och hämtade eriks bil för att åka lite, skjutsade hem emilia och lisa och drog till erik och kollade på bilar innan vi drog och kollade på någon trasig båt i hamn, innan vi hämtade upp madde. Kvällen därefter följdes upp av middag på max, upphämtning av pontus, upphämtning av john för att fara ut och åka ett tag och leta några grabbar innan vi drog och träffade dom.

Jag och pontus och john fick då sällskap av chris och wirre, lämnade av pontus och drog sedan ut och busade lite. Natten spenderades med fint sällskap, harjakt, kaninräddning, skratt i mängder, köra mot rött, för många ciggpauser, flumprat och som grädden på moset några avsnitt av svampbob innan jag skulle köra hem i regnet(satt mig i passagerarsätet, pigg tjej) klockan halv 6 på morgonen.

SÖNDAGS


Var överlycklig efter att äntligen ha fått komma hem och ta det lungt. Tog bilen för att hämta upp elin och madde för lite cruising. Efter att madde skulle hem drog jag och elin till alhemsbacken där vi träffade toni och erik som följde med ut på en biltur som innehöll skakande bil, hoppande på bildäck (som i tonis fall slutade med ett epic springa-i-luften-fall), en riktigt skön kväll med andra ord!

PÅSK I HARROK




THAT FEELING INSIDE, WISH I COULD MAKE IT GO AWAY.

Efter att ha överlevt en dag fyllt med skoteråkning, pimpeltävling (fisk, inte öl) - som förresten slutade med att jag fick noll fiskar och gick där ifrån med en sur min, prat&sol med lotta mamma och anna, skip-bo-spelande med lukas och bror, uno med jonna,jonte och grabbarna grus, och en jävligt tung middag bestående av lax, vilket jag hatar, så är jag nu rätt slut, har möjligtvis solexem i ansiktet, LÄCKERT, och längtar hem till mina friendz även om det är riktigt nice här. Eller som poppe sa "Vafan gör du där borta när du har körkort?!?!" fint.

Imorgon blir jag barn igen och leker skattjakt med de andra barnen (rätt värt med tanke på att vi får varsitt påskägg, förutsatt att vi hittar dom) Så nu ska jag vika in årorna, konstigt nog första (och sista) lovet någonsin jag har överlevt utan att vända på dygnet totalt/festat hela dagarna. NYKTER VECKA, duktig hanna!

GOODNIGHT!

(Bilder från veckan kommer senare, eftersom att internet här är segare än kola)

LIVIN MY LIFE IN HARROK

Körkort: CHECK!

Gårdagen var den absolut bästa dagen i hela mitt liv. Började med körlektion, nervöst som fan, och följdes upp av uppkörning, nervösast i hela världen. Kan meddela att jag skakade så mycket att jag knappt kunde styra och mot alla odds så när vi kom upp på parkeringen igen möttes jag av orden "Du kan andas ut nu hanna, ditt körprov är godkänt" Min första reaktion var "Alltså.. är du seriös nu eller?" När jag insåg att hon var seriös så började tårarna strömma ner. KÖRKORT GOD DAMNIT!

Direkt när jag klarat det kom pappa och hämtade upp mig och jag fick för första gången köra utan övningskörningsskylten. Drog även ut en snabbis själv, vilket var det läskigaste jag någonsin varit med om. Men känslan kan ändå inte beskrivas med ord. SÅ JÄVLA SKÖNT.

Efter det packade vi in allt i bilen och började köra mot harrok där vi möttes av två skotrar med micke och jörgen som förare, som skulle ta oss till stugorna. Kan ju berätta att det är sjukt fint här och jag stormtrivs. Har även tatt på mig lite fräknar (....) men he är nice. Lyckoruset fortsatte nyss när micke berättade att de hade fungerande internet. Ibland är bara livet för bra♥

LONDON

6 dagar hemifrån, jobbig bussresa, underbara människor, nära att svimma innan vi flög första gången, cigaretter och snus, sol, sunkigt hotell, MYCKET JÄVLA SHOPPING, donken, skratt i mängder, konstig mat, uppraggad isabelle, ont i fötterna & ryggen, bra musik, bus med pojkarna för att skrämma folk, tröttare än någonsin vid 9, flätor, 100 kr fattigare - glömde 10 pund på en restaurang, blåsigt, big ben, filmer och foton i mängder, sköna kommentarer, irritationer, pizza hut, espresso house, BBC, museum, "jag ser något..." "TRÄD","mamma&pappa"lärare, psykbryt, mögel, air-refreshner-burkar, svullna ögon, damm, roliga galgar,

och en helvetes nice resa.


Tack alla underbara som gjorde resan så jävla bra♥

KÄRLEK


LONDON BABY!!!!


Idag är dagen jag har längtat efter i tre års tid. Om några timmar ska vi samlas på skolan för att sedan bussa ner till stockholm. Att jag är taggad är rätt uppenbart, men jag är också så fruktansvärt nervös. Flyget kommer säkert krascha, och jag kommer säkert antingen vara den ända som dör eller den ända som överlever. Only time can tell. Nu ska jag styra upp packningen och styra mitt utseende som för tillfället ser förjävligt ut. PUSS

KAN MAN FALLA FÖR MUSIK SÅ ÄR DEN RÄTTA DEFINITIONEN ATT JAG ÄR KÄR.


(Klicka på bilden)

Idag ska egentligen vara en packa-i-sinne-dag, men istället har den varit en köpa-allt-till-imorgon-samt-tvätta-och-leta-musik-och-njuta-dag. Insåg att jag inte kommer få plats med allt jag planerat att ta med mig så jag kommer få banta ner mig bagage litegrann. Och imorgon tbs-elever, IMORGON SMÄLLER DET. London BABY!

YOU HAD ME AT HELLO.


Fina männsikor och fina, fina bläckvard.


Jag skulle kunna skriva en novell om vad jag har varit med om sen jag skrev sist, men jag insåg att det för det första inte är någon som bryr sig, och för det andra skulle det vara sjukt jobbigt så jag skippar den delen. Just nu sitter jag mer frustrerad än vanligt efter två failar på sista fasen. Ett poäng ifrån att få godkänt. TJA. Det kändes rätt värdelöst om jag ska vara ärlig.

Idag har vi iallafall suttit på skolan i riktig thorenanda och lyssnat på lärare som försökte förklara mer om londonresan. Förstod jag allt? svar: Nej. Kommer det bli skönt att lämna sverige? svar: Ja. Kommer jag gråta ihjäl mig på planet samt få en panikångestattack? Svar: Ja. Flygräddast i världen, och jag ska sitta i ett flygplan med thorenmänniskor. Detta kan inte sluta bra.

Nu ska jag gräva ner mig under täcket och sörja min oförmåga att klara en fas. PUSS

I'M A LITTLE DYSFUNCTIONAL

Har inte tid att skriva för att

1 - Inget internet
2 - Teoriplugg i sinne
3 - Svenska nationella på G
4 - Stress inför londonresan

Denna vecka kommer definitivt vara en av de stressigaste veckorna någonsin. Just so u know. Nu ska jag sova. Min hjärna klarar inte mer. PUSS

IBLAND ÄR MAN BARA SÅ JÄVLA ROLIG.



Idag har jag hunnit med mitt briljanta aprilskämt, men även blivit lurad själv och haft hjärtat i halsgropen. Har även hunnit med att kliva upp klockan 06.30 för att klockan 08.00 befinna mig på körskolan för körlektion. Ishalka kan beskriva dagens väglag. Gillas inte.

IBLAND BLIR MAN BARA SÅ JÄVLA ARG.


RSS 2.0